torsdag 10. januar 2013

Lp - klokke

 
Eit lite eksperiment
 
 
 

Lp-plate, og urverk kjøpt på Clas Olsson. Her er det berre  å skru urverket gjennom holet som allereie er i plata. Kan det bli enklare?Stempelaktivitet i heimen i ettermiddag. Kjempekjekk aktivitet for ein 5- åring som skal læra seg bokstavar. Stemplene er også kjøpt på Clas Olsson! (Ja, dei har mykje kjekt der!)

Kardemommeloven fortener ein plass på veggen:)


Fin kveld!
Silje5 kommentarer:

 1. Tøft klokke, her er det ingen grenser for fantasi :)
  Ønsker deg en fin kveld!
  Anette

  SvarSlett
 2. stiligt! sånn skal eg laga t pappa...

  du?? husdrømmen.. ja, eg ser den, men me bur jo på landet... her e d billig... :) betalte kun 2.1 mill for huset... kjøpte det i fjor... for å sei d sånn så koste sikkert din rekkehus leilgihet det samme, om ikkje meir vil eg tru... :)

  flytt på landet, er kun 40 min m hurtigbåten fra deg til meg :) vi bor rett ved Rosendal :) du bur i os sant? elle tar eg feil då?

  Klems Diana.

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg bur i Os ja...syns det er langt nok på landet igrunn ;-) Håpe me finn «huset vårt» i nærområdet her om nokon år :-)
   Os har jo tross alt den finaste utsikten; Rosendalsalpane!!
   Silje :-)

   Slett
 3. Urverk - hm- fikk plutselig lyst til å lage meg ei klokke jeg også, men ikke bare av LP plater, men andre ting. Takk for tipset om Clas Olsson. Jeg har handla knallgode spikkekniver der - hvis det skulle være noe for deg :) Go helg :)

  SvarSlett
 4. Har en Pink Floyd-klokke på veggen selv med urverk fra Clas Ohlsson. Har fungert greit i et år eller så. Bruker lite batteri. Eneste er at disse Clas Ohlsson-viserne er litt for myke (jeg har en lang type). Men det ser bra ut på avstand og viser korrekt tid :)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen ein kommentar:)